Pemain Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 354 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #1 Hangisini tercih etmeliyim? Aralarında 30 TL fark var sadece. Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'da. www.itopya.com XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SUMMONER5B-BKCTR ITOPYA'da. www.itopya.com
Hangisini tercih etmeliyim? Aralarında 30 TL fark var sadece. Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'da. www.itopya.com XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SUMMONER5B-BKCTR ITOPYA'da. www.itopya.com
C CvtOnr1905 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #2 Logitech tavsiye ederim XPG klavye çok kaba duruyor ama önemli olan kalitesi ben yerinde olsam G512 alırdım
Logitech tavsiye ederim XPG klavye çok kaba duruyor ama önemli olan kalitesi ben yerinde olsam G512 alırdım