onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 6 Aralık 2022 #21 ANILxTR dedi: İlk linear yani red veya brown keyswitch'lere bak derim eğer ses seviyorsan blue switch olanları kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Ses önemli değil de blue switch diğerlerinden vir tık iyi dedikleri için onu tercih ediyorum. Bakalım alınca inşallah beni üzmez.
ANILxTR dedi: İlk linear yani red veya brown keyswitch'lere bak derim eğer ses seviyorsan blue switch olanları kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Ses önemli değil de blue switch diğerlerinden vir tık iyi dedikleri için onu tercih ediyorum. Bakalım alınca inşallah beni üzmez.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #22 onuraydin00 dedi: Ses önemli değil de Blue Switch diğerlerinden vir tık iyi dedikleri için onu tercih ediyorum. Bakalım alınca inşallah beni üzmez. Genişletmek için tıkla... Blue Switch çok populerdi zaten ses olarak hoş bir tınısı var ama zamanla rahatsız olanlardan biriyim bende ama sen bilirsin hayırlı olsun şimdiden
onuraydin00 dedi: Ses önemli değil de Blue Switch diğerlerinden vir tık iyi dedikleri için onu tercih ediyorum. Bakalım alınca inşallah beni üzmez. Genişletmek için tıkla... Blue Switch çok populerdi zaten ses olarak hoş bir tınısı var ama zamanla rahatsız olanlardan biriyim bende ama sen bilirsin hayırlı olsun şimdiden
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 6 Aralık 2022 #23 ANILxTR dedi: Blue Switch çok populerdi zaten ses olarak hoş bir tınısı var ama zamanla rahatsız olanlardan biriyim bende ama sen bilirsin hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ANILxTR dedi: Blue Switch çok populerdi zaten ses olarak hoş bir tınısı var ama zamanla rahatsız olanlardan biriyim bende ama sen bilirsin hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.