Geçen hafta, G513 klavyemin tamamına şekersiz çay döktüm. Çay dökülünce hemen USB bağlantısını çıkarıp klavyeyi ters çevirdim. Daha sonra tuşları(caplari) tek tek söküp elektronik devre temizleyici sprey ile Switch'leri temizledim. Klavyeyi ters çevirip kurumaya bıraktım. Bir gün sonra bilgisayara takıp denediğimde klavyenin ne ışıkları yanıyordu ne de tuşları basıyordu. Windows açılış ekranında şifre girerken bazı tuşlar her bastığımda olmasa da çalıştı. Ama o da stabil değildi.
Klavyenin garantisi vardı. Türkiye yetkili servisi Penta'ya yolladım. Ürünün tamirinin mümkün olmadığını söyleyip klavyeyi bana geri gönderdiler.
Samsun'da veya farklı bir ilde klavyeyi tamir için gönderebileceğim elektronikten ya da lehimden anlayan/ tanıdığı olan var mı?
Şu anda Migros'tan aldığım Geotrix marka, Çin Mali "oyuncu" klavyesini kullanıyorum. Resmen attan inip eşeğe bindim...
Klavyenin garantisi vardı. Türkiye yetkili servisi Penta'ya yolladım. Ürünün tamirinin mümkün olmadığını söyleyip klavyeyi bana geri gönderdiler.
Samsun'da veya farklı bir ilde klavyeyi tamir için gönderebileceğim elektronikten ya da lehimden anlayan/ tanıdığı olan var mı?
Şu anda Migros'tan aldığım Geotrix marka, Çin Mali "oyuncu" klavyesini kullanıyorum. Resmen attan inip eşeğe bindim...