Çözüldü Logitech G533 mikrofon problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jıjoe

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G533 kulaklığım var. Yaklaşık 1 saat önce çalışırken bir anda mikrofon ses almamaya başladı mikrofonun üstünde kırmızı ışık vardı. Yanmıyor hiçbir şey yokken bir anda gitti başına gelen var mı ya da servisi hakkında bilgi verebilecek 1.5 yıl oldu alalı garanti belgesi mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasaya takılı olan wireless usb adaptörünü çıkarıp tekrar takar mısın? Bende de aynı sorun olmuştu böyle çözmüştüm, genelde algılama mesafesinden çıkıp tekrar girince oluyor.

Kasaya takılı olan wireless usb adaptörünü çıkarıp tekrar takar mısın? Bende de aynı sorun olmuştu böyle çözmüştüm, genelde algılama mesafesinden çıkıp tekrar girince oluyor.
Onu denedim ya mesafeden'de çıkmadı ayrıca mikrofonun yukarı aşağı itince açılma kapanma sesleri geliyor sesi almıyor çok enteresan.

Aynı sorunu yaşıyorum da nasıl çözdün ya da çözebildin mi?

Aynı sorunu yaşıyorum da nasıl çözdün ya da çözebildin mi?
kardeşim kusura bakam yeni gördüm bendede aynı sorun oluyordu çözümü ise şöyle:
denetim masasına gel büyük simgeler halinde olsun,ordan sese tıkla,ses tıkaldıktan sonra kayıttan yürüt bölümünü açıcak hoparlörler gözükücek kayıta gel kayıtta mikrofonalrı görüceksin kullanılan mikrofonu devre dışı bırak varsayılan oalrak ayarla ve aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…