Logitech G533 vs SteelSeries Arctis 1 vs Corsair Void Pro

Emrah KESKİN

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yakın bir tarihte Logitech G903 kablosuz fare ile başladı kabloludan kablosuza geçiş serüvenim.

Peşinden Logitech G613 aldım klavye aldım. Logitech fanı sayılmam yani aslında herhangi bir markanın fanı değilim, ihtiyacımı hangisi karşılarsa onu seçerim. Uzun süre Logitech G213 klavye ve G403 fare kullandım ve aşırı memnun kaldım. İnternette o klavye çok kötü, Romer-G abartıldığı kadar iyi değil gibi şeyler okudum ama bir çoğunun Romer-G klavye kullanmamış kişiler olduğunu fark ettim. Yakın çevremde kullanan insanlardan kullananlara sorduğumda tam tersi yorumlar aldım, şu an kablosuz performanslarına aşırı derecede memnunum ve kablolu ekipmanlardan farkı yok. Aşırı derece FPS ve rekabetçi oyun oynayan biri olarak hiçbir şey değişmedi, şarj süreleri de fazlasıyla iyi. Kısaca klavye ya da fare hakkında değil de bu serüvenin üçüncü kısmı olan kulaklık hakkında yardım isteyeceğim. 3 farklı model belirledim.
  • Logitech G533 kablosuz kulaklık
  • SteelSeries Arctis 1 kablosuz kulaklık
  • Corsair Void Pro kablosuz kulaklık
Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Günde ortalama 4-5 saat civarı kullanacağım izim günümde de en fazla 10 saat kullanırım. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı