Elektronik Logitech G535 3079 TL

Kablolu kullanabiliyor muyuz bu arkadaşı? Kablosuz kullanmanın ses kalitesini çok düşürdüğü için tavsiye etmediler bana bende ikisini de konfora göre tercih edebileceğim bir arayışa girdim.
Kablolu kullanabiliyorsunuz tabii ama ses kalitesi arasında fark olmuyor. Sadece kablosuzken ses tekerleği belli bir yerdeyken hafif bir dip ses geliyor o ses kabloluyken yok oluyor.

Tryhard FPS oyunları oynamıyorsanız, hafiflik daha ön planda aslında. Bence de dediğiniz gibi hafif olması ve ses kalitesinin belli bir düzeyin üstünde olması, FPS oyunlarına ağırlık vermeyenler için fazlasıyla ideal.
İmaging ve Soundstage konusunda aynı fiyattaki neredeyse tüm Razer, Steelseries , Logitech ürünlerinden iyidir bu.

Kablolu kullanabiliyorsunuz tabii ama ses kalitesi arasında fark olmuyor. Sadece kablosuzken ses tekerleği belli bir yerdeyken hafif bir dip ses geliyor o ses kabloluyken yok oluyor.
Konuya tam hakim değilim ama belki bu kulaklık için öyledir üst düzey kulaklıklarda bana böyle söylemişlerdi 9k civarı bütçelerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı