Elektronik Logitech G535 3079 TL

Kablolu kullanabiliyor muyuz bu arkadaşı? Kablosuz kullanmanın ses kalitesini çok düşürdüğü için tavsiye etmediler bana bende ikisini de konfora göre tercih edebileceğim bir arayışa girdim.
Kablolu kullanabiliyorsunuz tabii ama ses kalitesi arasında fark olmuyor. Sadece kablosuzken ses tekerleği belli bir yerdeyken hafif bir dip ses geliyor o ses kabloluyken yok oluyor.

İmaging ve Soundstage konusunda aynı fiyattaki neredeyse tüm Razer, Steelseries , Logitech ürünlerinden iyidir bu.

Bu arada ben bu kulaklığı kullanırken şu anda fiyatı 7000TL olan Razer Blackshark V2 Pro 2023'te kullandım ama bundaki rahatlığı onda yakalayamadığım için tekrar sattım Razer'i.

Kablolu kullanabiliyorsunuz tabii ama ses kalitesi arasında fark olmuyor. Sadece kablosuzken ses tekerleği belli bir yerdeyken hafif bir dip ses geliyor o ses kabloluyken yok oluyor.
Konuya tam hakim değilim ama belki bu kulaklık için öyledir üst düzey kulaklıklarda bana böyle söylemişlerdi 9k civarı bütçelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…