Fatih çeleb Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #1 Merhabalar. İnternetten araştırdığımda bu klavyenin sadece "Orion Brown" seçeneği Türk sitelerinde çıkıyor. Türkiye'de "Orion Red" temin edebileceğim bir yer var mı? Varsa linkini bırakırsanız sevinirim.
Merhabalar. İnternetten araştırdığımda bu klavyenin sadece "Orion Brown" seçeneği Türk sitelerinde çıkıyor. Türkiye'de "Orion Red" temin edebileceğim bir yer var mı? Varsa linkini bırakırsanız sevinirim.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #2 Amazon'da mevcut. Amazon.com: Logitech G610 Orion Red Backlit Mechanical Gaming Keyboard (920-007839): Computers & Accessories Amazon'dan alışveriş yapan çok. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Türkiye'de sanırsam şuan yok.
Amazon'da mevcut. Amazon.com: Logitech G610 Orion Red Backlit Mechanical Gaming Keyboard (920-007839): Computers & Accessories Amazon'dan alışveriş yapan çok. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Türkiye'de sanırsam şuan yok.
Fatih çeleb Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #3 KaraKartalw dedi: Amazon'da mevcut. Amazon.com: Logitech G610 Orion Red Backlit Mechanical Gaming Keyboard (920-007839): Computers & Accessories Amazon'dan alışveriş yapan çok. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Türkiye'de sanırsam şuan yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler .
KaraKartalw dedi: Amazon'da mevcut. Amazon.com: Logitech G610 Orion Red Backlit Mechanical Gaming Keyboard (920-007839): Computers & Accessories Amazon'dan alışveriş yapan çok. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Türkiye'de sanırsam şuan yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler .