gedik Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 710 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar merhaba, Kablo karmaşasından kurtulmak için G613 klavye araştırması yaptım. Genel olarak çift basma ya da tuşlarda algılama problemi olduğunu gördüm. Bu sebeple bu klavyeyi kullanan kişiler aramızda varsa bilgi verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2019
Arkadaşlar merhaba, Kablo karmaşasından kurtulmak için G613 klavye araştırması yaptım. Genel olarak çift basma ya da tuşlarda algılama problemi olduğunu gördüm. Bu sebeple bu klavyeyi kullanan kişiler aramızda varsa bilgi verebilir mi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Eylül 2019 #2 Ben Romer-G switch almanızı önermem kablolu almak sorun değilse kablolu alın. Cherry MX kullanan bir klavye almanızı öneririm. Son düzenleme: 17 Eylül 2019
Ben Romer-G switch almanızı önermem kablolu almak sorun değilse kablolu alın. Cherry MX kullanan bir klavye almanızı öneririm.