V volkantipi Megapat Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 83 22 Kasım 2022 #1 Merhaba, Firma sahibimiz G613 klavye almış ama İngilizce. Türkçe istiyor ama bulamadım. Temin edeceğim bir yer var mıdır?
Merhaba, Firma sahibimiz G613 klavye almış ama İngilizce. Türkçe istiyor ama bulamadım. Temin edeceğim bir yer var mıdır?
K kedma Kilopat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 volkantipi dedi: Merhaba, Firma sahibimiz G613 klavye almış ama İngilizce. Türkçe istiyor ama bulamadım. Temin edeceğim bir yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Merhaba Volkan Bey. bende de aynı ürün var. Klavye çok güzel ancak Türkçe Q klavye dizilim tuşlarını bulamıyorum. Siz Türkçe dizilimi bulabildiniz mi ?
volkantipi dedi: Merhaba, Firma sahibimiz G613 klavye almış ama İngilizce. Türkçe istiyor ama bulamadım. Temin edeceğim bir yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Merhaba Volkan Bey. bende de aynı ürün var. Klavye çok güzel ancak Türkçe Q klavye dizilim tuşlarını bulamıyorum. Siz Türkçe dizilimi bulabildiniz mi ?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Haziran 2023 #3 Klavyenizin switchi romerg gibi özel değilse çoğu keycaps uyması gerekiyor.