Y yeyege Megapat Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar bilgisayar sesini 70'in üzerine çıkardığım an bir cızırtı başlıyor. Yazılım programı yüklü ve yan ton 0'da. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bilgisayar sesini 70'in üzerine çıkardığım an bir cızırtı başlıyor. Yazılım programı yüklü ve yan ton 0'da. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #2 Yusuf sorunu çözebildin mi? Bende bugün aynı kulaklıkla aynı sorunu yaşıyorum.
Y yeyege Megapat Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #3 Maalesef çözemedim. Araştırmalarım sonucu sanırsam tüm G633 kulaklık sahipleri aynı sorunu yaşıyor.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #4 yeyege dedi: Maalesef çözemedim. Araştırmalarım sonucu sanırsam tüm G633 kulaklık sahipleri aynı sorunu yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ben fazla rahatsız olmuyorum. Ama CS de kafa yiyince kulağım patlıyor. Nedense silah ve kafa vuruşu seslerini çok yüksek veriyor.
yeyege dedi: Maalesef çözemedim. Araştırmalarım sonucu sanırsam tüm G633 kulaklık sahipleri aynı sorunu yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ben fazla rahatsız olmuyorum. Ama CS de kafa yiyince kulağım patlıyor. Nedense silah ve kafa vuruşu seslerini çok yüksek veriyor.