Logitech G633 için nasıl bir kablo alınmalı?

ahmet çevik

Megapat
Daha fazla  
Kulaklığımın USB kablosunu kaybettim yenisini almayı düşünüyorum lakin ne tarz bir kablo almalıyım? Bir de yeni alacağım kablo Logitech G HUB'da çalışır mı? Renk ve ses ayarlarını yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech desteğe ulaşarak yenisini talep edebilirsiniz.

Eğer 3.5mm haliyle G HUB görünmüyorsa muhtemelen USB ses kartı sayesinde G HUB desteği elde ediyorsundur ve o ses kartı Logitech'inki olmadığı sürece G HUB erişimin olmayacaktır. G PRO ve G PRO X'te durum böyle de G633'ü bilmiyorum.

Peki benim bu kabloyu Türkiye'de bulup alabilme şansım var mıdır ?

Peki benim bu kabloyu Türkiye'de bulup alabilme şansım var mıdır?
Arkadaşın dediği gibi Logitech desteğiyle iletişime geçebilirsin. Distribütör yardımıyla tedarik edilebilir belki.

Arkadaşın dediği gibi Logitech desteğiyle iletişime geçebilirsin. Distribütör yardımıyla tedarik edilebilir belki.
Hocam garantisi maalesef bulunmuyor. Alalı baya olmuştu kulaklığı çünkü Distribütör olarak nereden alınabilir peki alacağım zaman kabloyu tam olarak nerelere dikkat etmeliyim kablonun ?

Hocam garantisi maalesef bulunmuyor. Alalı baya olmuştu kulaklığı çünkü Distribütör olarak nereden alınabilir peki alacağım zaman kabloyu tam olarak nerelere dikkat etmeliyim kablonun?
Hocam, belirli bir ücret karşılığında yollayabilirler. Sormaya da para almıyorlar ya Logitech'in Türkiye distribütörü Penta Teknoloji.

Hocam, belirli bir ücret karşılığında yollayabilirler. Sormaya da para almıyorlar ya Logitech'in Türkiye distribütörü Penta Teknoloji.
Hocam rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. Logitech ile canlı desteğe geçtim. Elinde olmadıklarını söyledi yedek parçanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…