Logitech G633 kablo sorunu

localchief

Hectopat
Daha fazla  
2 sene önce G633 kulaklık aldım. Bunun USB kablosu bozuldu garantisi bitti logitech bana yedek parça destegi saglamıyor USB kablosu olmayınca çöp oldu resmen. Ben bunun USB kablosunu nereden alabılırım? Yardım edersenız sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif olarak Ugreen marka kablo düşünebilirsiniz sargılı ve düz olmak üzere 3 metreye kadar modeller mevcut.

Ben Logiteche mail attım kablonun yenisinden istedim parası ne kadar ise verecem diye yazdım adamlar bana kablo yok dediler yeni kulaklık yolladılar sagolsun.
Ben Logiteche mail attım kablonun yenisinden istedim parası ne kadar ise verecem diye yazdım adamlar bana kablo yok dediler yeni kulaklık yolladılar sagolsunlar.

Arkadaşlar Ugreen örgü kablo aldım sorun çözüldü aynı işi görüyor orjinal kabloyla hiç dert etmeyin G933üm vardı şarj ederken tik tak tik tak bağlandı bozuldu bildirim sesi geliyordu ugreen kablo aldım sorun çözüldü iyi günler

Arkadaşlar Ugreen örgü kablo aldım sorun çözüldü aynı işi görüyor orjinal kabloyla hiç dert etmeyin G933üm vardı şarj ederken tik tak tik tak bağlandı bozuldu bildirim sesi geliyordu ugreen kablo aldım sorun çözüldü iyi günler
Hocam bende de G633 Modeli var peki dediğiniz kabloyu alsam Logitech Ghub ile ışıklarını vs. yakabilir miyim ? birde hangi kablo acaba model olarak ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı