Logitech G633 Kablo Sorunu

JackKipper

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dijital Baskı / Grafik Tasarım
Selamun aleyküm herkese,

Kulaklığım'da aylar öncesinden başlayan problemlerden sonra sorunu çözdüm kablosunu söküp takınca normale dönüyor. Bir kaç yere baktım kablo değiştirdiklerini ve sorunun bu şekilde çözüldüğünü yazmışlar fakat ben hangi kabloyu alacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Herhangi bir Micro USB kablosu işinizi görür. Örneğin şu tarz bir şey olabilir.

Garantisi varsa mesaj yollayın yenisini yollarlar.

Bende aynı sorunla karşılaştım dün itibariyle Samsung şarj cihazlarının kablosu uyumlu oluyor kulaklığa onu takıyorum kablosunu oynatıyorum sıkıntı yok orjinal kabloyu takıp sağa oynatınca ses gidiyor. Ticket açtım hem Logitech firmasına hem de Penta' ya umarım ilgilenirler. Olmazsa bende sizin gibi kablo alacağım ayriyetten ses farketmiyor zaten.

Ben sıradan bir micro USB ile denedim olmadı aynı sorunu yaşıyorum hareket ettiğimde gidiyor sesler mikrofon vs. bir de kafamda başka soru var Samsung micro USB ile 7.1 kullanabiliyor musunuz?

Ben sıradan bir micro USB ile denedim olmadı aynı sorunu yaşıyorum hareket ettiğimde gidiyor sesler mikrofon vs. bir de kafamda başka soru var Samsung micro USB ile 7.1 kullanabiliyor musunuz?

Samsung kablosu ile kullanabiliyorsunuz fakat kablosu kısa olduğu için kulaklığı çekiştirdikçe aynı sorun gene teşkil edecektir. Ben bu kablodan aldım boyu 1.8 metre ve gayet kaliteli ayrıca kullanışlı.

7.1 vs. özellikler hepsi çalışıyor değil mi rgb de dahil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…