Logitech G633 Mikrofon Çalışmıyor

Makaleler
1
Kulaklığımın mikrofonu bir anda çalışmamaya başladı. Aşağı yukarı oynatırken (kapatma ve açma eşiğinde) çalışır gibi oluyor sonra çalışmıyor. Logitech'i aradım cumartesi olduğu için kapalılarmış, mail de gönderilmiyor. Yapabileceğim bir şey var mıdır? Başka USB portuna takmayı da denedim, nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech ile iletişime geçmiştim ve yeni ürün göndermişlerdi garanti kapsamında.
Logitech ile nerden iletişime geçmiştiniz ? Bende aynı sorun var ve ürünün garantisi devam etmekte. Nereden iletişime geçtiğinizi yazarsanız eğer çok teşekkür ederim, umarım görürsünüz.

Logitech ile nerden iletişime geçmiştiniz ? Bende aynı sorun var ve ürünün garantisi devam etmekte. Nereden iletişime geçtiğinizi yazarsanız eğer çok teşekkür ederim, umarım görürsünüz.
0212 900 31 73 no'lu numaradan. Kontrol etmek isterseniz Logitech Türkiye sayfasında da yazıyor sağ tarafta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı