Logitech G633 vs HyperX Cloud 2

Berkcan Uğur

Kilopat
Daha fazla  
Yukarıda yazdığı gibi bu 2 ürün arasında kaldım, fiyatı önemli değil özellik olarak hangisi daha üstün?

ben 7.1 olsun istiyorum önceden g430 vardı çok menmun değildim hemen bozuldu filan ondan dolayı yenisini alcam dediğim gibi fiyat önemli değil ama uzun süre kullanıyorum bilgisayarı uzun sürede hangisi daha rahat

ben 7.1 olsun istiyorum önceden g430 vardı çok menmun değildim hemen bozuldu filan ondan dolayı yenisini alcam dediğim gibi fiyat önemli değil ama uzun süre kullanıyorum bilgisayarı uzun sürede hangisi daha rahat
7.1 olunca adamı silahının rengini duymazsın.

Ayrıca Cloud II nın 7.1 i berbat. G430un ki daha iyi. Bu u Technopat ın incelemesinde de görebilirsin.

Corsair Void RGB USB de var, 7.1. Ben kullanıyorum, gayet iyi.

bende g430 vardı çabuk bozuldu uzun süre kullanıyorum bilgisayarı ses kaliteside iyi olsun diyorum hangisini seçmeliyim

bilmiyorum bende çabuk bozuldu belki benimkinde bir sorun olabilir ondan sonrada ailem alcaksak onu almayalım çabuk bozuluyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…