Logitech G640 Nasıldır?

burakozturk6969

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. İlk olarak Logitech G640 almak istiyorum. Kullananlar varsa önerirler mi ürünü. İkinci olarak ürünü elektronik mağazalarda araştırdım fiyat olarak. Örneğin Vatan'da 242 TL iken Mediamarkt'de ise 99 TL olarak fiyat biçilmiş. Bildiğim kadarıyla bu kadar ucuz olmasının teşhir ürün olmasından kaynaklanıyormuş. Benim merak ettiğim N11 veya Gittigidiyor gibi satıcı odaklı sitelerde fiyatlar daha esnek oluyor. Ben ise bu ürünlerin orijinal olup olmadığını nasıl anlarım kutu üzerindeki ibareye göre falan mı mesela yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HepsiBurada sitesinde de aynı fiyatta. MediaMarkt veya HepsiBurada'dan alabilirsiniz. Ben n11 ve gittigidiyor yanlısı değilim.
Bende baktım Hepsiburadaya alacaktım fakat eski model Logitech bir mouse pad olduğu için almadım. Yeni modelde belkide bir fark yok ama logosunun farklılığı bile diğer ekipmanlarla birlikte takım olsun diye almadım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı