Hocam ben de sizin gibi mağdurdum ev pilden geçilmiyordu fakat çözüm çok basit. Rechargable (şarj edilebilir) pil alıp mausa takıyorsunuz ve pil bittikçe şarj ediyorsunuz. Şarj etmek de çok kolay: Ürünle birlikte gelen USB bağlantı aparatı var onunla mausu bilgisayara bağlayınca pil şarj oluyor.
G700s güzel maus ama tekerleği kötü bence. İki modu var tekerleğin. 1. modda tekerlek serbest değil döndürürken takırtı sesi çıkarıyor. 2. modda tekerlek serbest ses çıkarmıyor ama çok fazla dönüyor. Onun dışında kablosuz olması çok güzel ve üstünde atama yapılabilecek çok tuş var.
2015 Konusu hortlatmak gibi olmasın ama sana tavsiyem Logitech G700s alma sol tık sorunu kronik lazer sensör var optik değil fiyat performans olarak bence hakketmiyor