D DarkSooL Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 95 17 Kasım 2020 #1 B harfini klavyemde kullanamıyorum; ekran klavyesi üzerinden kullanıyorum, güvenli modda açıp test ettiğim halde çalışmamakta, herhangi bir öneriniz var mı? Ne yapabilirim diye, yeni klavye alacağım yoksa.
B harfini klavyemde kullanamıyorum; ekran klavyesi üzerinden kullanıyorum, güvenli modda açıp test ettiğim halde çalışmamakta, herhangi bir öneriniz var mı? Ne yapabilirim diye, yeni klavye alacağım yoksa.
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 17 Kasım 2020 #2 Farklı bilgisayarda deneyin. Olmazsa tuşu çıkartıp yerine takın. Sonuç alınmaz ise Logitech ile iletişime geçin.
Farklı bilgisayarda deneyin. Olmazsa tuşu çıkartıp yerine takın. Sonuç alınmaz ise Logitech ile iletişime geçin.
D DarkSooL Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 95 18 Kasım 2020 #3 Captain J.Sparrow dedi: Farklı bilgisayarda deneyin. Olmazsa tuşu çıkartıp yerine takın. Sonuç alınmaz ise Logitech ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Yeni klavye aldım 1'den fazla tuş bozulduğu için teşekkürler.
Captain J.Sparrow dedi: Farklı bilgisayarda deneyin. Olmazsa tuşu çıkartıp yerine takın. Sonuç alınmaz ise Logitech ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Yeni klavye aldım 1'den fazla tuş bozulduğu için teşekkürler.