Logitech G710+ nereden alınır?

Logitech G710+ yı çok beğendim ve almayı karar verdim, klavyeye 500-550 TL vereceğim ama hiç bir yerde yok, bulursanız eğer link atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 Yıllık bir klavyeye o fiyatın verilmesini doğru bulmuyorum. O fiyat aralığında güzel fazlaca klavye var. Galiba artık üretilmiyor bile, sadece Amazon üzerinde gözüküyor ürün. Getirseniz bile en az 600 TL gibi bir fiyat çıkıyor.

Alternatif düşünürseniz,
HyperX Alloy Fps Red Switch Gaming Mekanik Klavye (HX-KB1RD1-UK/A2) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri HyperX Alloy Fps Red Switch Gaming Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elimde var satmak istiyorum kutu vs hepsi mevcut gayette temiz kullandım çiziği vs birşeyi yok tek sıkıntısı sol shift tuşu bazen algılamıyor çıkarıp üfleyip temizlediğimde eski şeklinde çalışıyor kafanıza yatarsa satabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı