Logitech G733 alınır mı?

• Konuyu başlatan Majest
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.169

Majest

Decapat
Merhaba. Yakin zamanda Wireless kulaklık alacagim fiyat olarak 10 K'yi gecmesini istemiyorum. G733 hosuma gitti ama ergonomi disinda F/P urunu degil diyorlar. Sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu takipteyim hocam bende Logitech'ten bir kulaklık alacağım.

Ergonomi olarak çok rahat fakat ses seviyesi olarak düşük bir kulaklık ben şahsen bu fiyatlardayken önermem Corsair HS80 sık sık indirime giriyor onu takip edip alabilirsin ya da Nova 7 bakabilirsin

Ergonomi olarak çok rahat fakat ses seviyesi olarak düşük bir kulaklık ben şahsen bu fiyatlardayken önermem Corsair HS80 sık sık indirime giriyor onu takip edip alabilirsin ya da Nova 7 bakabilirsin.

Peki düşmanın sağdan ya da soldan geldiğini ayırt edebilecek kadar var mı?

Merhaba. Yakin zamanda Wireless kulaklık alacagim fiyat olarak 10 K'yi gecmesini istemiyorum. G733 hosuma gitti ama ergonomi disinda F/P urunu degil diyorlar. Sizce ne almalıyım?

Logitech G PRO X bakabilirsiniz bende kablolu hali var kablosuzununda pek farklı olduğunu sanmıyorum. Gayet güzel ve detaylı duyabiliyorsunuz.

Ergonomi olarak çok rahat fakat ses seviyesi olarak düşük bir kulaklık ben şahsen bu fiyatlardayken önermem Corsair HS80 sık sık indirime giriyor onu takip edip alabilirsin ya da Nova 7 bakabilirsin.

Birkac konuya baktim ve dip ses muhabbeti olsun veya kulakligin pedlerinin gicir gicir ses cikarmasi olsun bayağı bir kotulemisler hocam Nova 7'yi sizce iyi midir?

Birkac konuya baktim ve dip ses muhabbeti olsun veya kulakligin pedlerinin gicir gicir ses cikarmasi olsun bayağı bir kotulemisler hocam Nova 7'yi sizce iyi midir?

Bana kalırsa FPS oynuyorsan sık sık Cloud 3 Wireless en mantıklısı hem fiyat olarak da uygun muadillerine göre batarya süreside bayağı tatmin edici ama Nova 7 de güzel kulaklık arkadaşım kullanıyor herhangi bir dip ses sorunu yok

Bana kalırsa FPS oynuyorsan sık sık Cloud 3 Wireless en mantıklısı hem fiyat olarak da uygun muadillerine göre batarya süreside bayağı tatmin edici ama Nova 7 de güzel kulaklık arkadaşım kullanıyor herhangi bir dip ses sorunu yok.

Hocam CS icin alacagim sesleri iyi alabilmem ve ergonomik olmasi yeterli belki dediginiz gibi Cloud 3 de alabilirim. Şu an aklimdaki kulakliklar soyle:

HyperX Cloud 3
Corsair HS80
Logitech G735
Logitech G733
SteelSeries Nova 7

Buyuk ihtimal bu kulakliklardan birini alacagim ama hangisini alsam hala kararsizim.

Son mesaji atarken kulaklık bozuldu rastlantiya bak 😅

Son düzenleme:
Hocam CS icin alacagim sesleri iyi alabilmem ve ergonomik olmasi yeterli belki dediginiz gibi Cloud 3 de alabilirim. Şu an aklimdaki kulakliklar soyle:

HyperX Cloud 3
Corsair HS80
Logitech G735
Logitech G733
SteelSeries Nova 7

Buyuk ihtimal bu kulakliklardan birini alacagim ama hangisini alsam hala kararsizim.

Mikrofonun çıkarılabilmesi senin için problem değilse HS80 alabilirsin ama HS80 için kafası büyük olanlar genelde önermiyor ergonomik olmuyormuş ama eğer mikrofonun çıkması şart ise ve sadece FPS için alacaksan Cloud 3 daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı