emirkaand Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar öncelikle gününüz iyi geçiyordur umarım. 2-3 gün önce Logitech G733 aldım fakat kulaklık ayarlarından hiç memnun değilim. Oyun girdiğim zaman kafasına göre ayar değiştiriyor ve oyunun sesi çok boğuk geliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar öncelikle gününüz iyi geçiyordur umarım. 2-3 gün önce Logitech G733 aldım fakat kulaklık ayarlarından hiç memnun değilim. Oyun girdiğim zaman kafasına göre ayar değiştiriyor ve oyunun sesi çok boğuk geliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 15 Ekim 2024 #2 Surround açıksa kapat. 2 seçenekli olan yerden bassı 4, tizi 6 yap. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS emirkaand Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 fiu dedi: Surround açıksa kapat. 2 seçenekli olan yerden bassı 4, tizi 6 yap. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle şu an daha iyi oldu. Çok teşekkür ederim dostum. Ya eski kulaklığımdan daha kötüydü şuan kulaklığın kalitesini çok iyi anlıyorum. Artı 0 Eksi
fiu dedi: Surround açıksa kapat. 2 seçenekli olan yerden bassı 4, tizi 6 yap. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle şu an daha iyi oldu. Çok teşekkür ederim dostum. Ya eski kulaklığımdan daha kötüydü şuan kulaklığın kalitesini çok iyi anlıyorum.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 15 Ekim 2024 #4 emirkaand dedi: Kesinlikle şu an daha iyi oldu. Çok teşekkür ederim dostum. Ya eski kulaklığımdan daha kötüydü şu an kulaklığın kalitesini çok iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da FxSound uygulaması var ücretsiz onu da bir kurcala belki işine yarar. Artı 0 Eksi
emirkaand dedi: Kesinlikle şu an daha iyi oldu. Çok teşekkür ederim dostum. Ya eski kulaklığımdan daha kötüydü şu an kulaklığın kalitesini çok iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da FxSound uygulaması var ücretsiz onu da bir kurcala belki işine yarar.