Logitech G733 cızırtı sorunu nasıl çözülür?

jesusisamongus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen sene yaşadığım bir olayı sizlere aktarmak isterim.
2 yıl önce Logitech G533 almıştım ve 1 yıl geçtikten sonra USB alıcısı kırılmıştı. Bundan ötürü servise gönderdim ve bana ürünün iadesi veya bir üst model olan G733 teklif ettiler bende G733 aldım. Şaşırtı bir şekilde gelmişti bu teklif çünkü aynı olay (USB alıcısı kırılma) geldi başıma Razer mouse ile ilgili ve garantiye gönderdiğimde bana zamanında mouse kadar para verdiğim parayı istediler bende vermek mecburiyetinde kaldım ve ürünün yenisi gönderildi bana. Bu arada geçen sene bana gelen G733'te cızırtı yapmaya başladı genel olarak böyle bir sorun varmış sanırsam. Şu anda yurtdışındayım garanti bittikten sonra dönebilirim en erken Türkiye'ye. Acaba sorunu çözebileceğim bir durum falan var mıdır daha önce böyle bir olay yaşayan, sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı cızırtıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama bende de G933 var ve bu sorunu sesi %68'de tutarak çözdüm 70'den sonra cızırtı başlıyor sende deneyerek bulabilirsin belki cızırtısız yerini.

Aynı cızırtıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama bende de G933 var ve bu sorunu sesi %68'de tutarak çözdüm 70'den sonra cızırtı başlıyor sende deneyerek bulabilirsin belki cızırtısız yerini.

Deniyorum yazarım düzelirse sağ ol

Ama garantin varsa sesi 70 de tutmak yerine bence garantiye göndermen daha faydalı

Merhaba arkadaşlar en yakın tarihteki başlık bu diyerekten buraya yazıyorum. Daha bugün G733 aldım fakat bu cızırtı sorunu bende de mevcut. Aranızda hiç çözebilen oldu mu ? Yoksa iadeye yollayacağım.

Merhaba arkadaşlar en yakın tarihteki başlık bu diyerekten buraya yazıyorum. Daha bugün G733 aldım fakat bu cızırtı sorunu bende de mevcut. Aranızda hiç çözebilen oldu mu? Yoksa iadeye yollayacağım.

Aynen bende de var maalesef :(.160 euro para verdim ben bu kulakliga en büyük sorun bu iste. Paramin karsiligini alamiyorum.

Logitech G733 Lightspeed

Dostlar bende yaşıyorum bu sorunu sağ kulaklıktan cızırtı vb ses gelirken sol kulaklıktan viyuv viyuv diye bir ses geliyor anlamlandıramadım açıkçası

Dostlar bende yaşıyorum bu sorunu sağ kulaklıktan cızırtı vb ses gelirken sol kulaklıktan viyuv viyuv diye bir ses geliyor anlamlandıramadım açıkçası
Garantiye yolladım 0ı ile değiştirdiler yeni gelende bir sorun yok şimdilik

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı