Çözüldü Logitech G733 lightspeed adaptörü kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10700F 3070TI Macbook air m3 15.6 inc g6 oled 360 hz lg oled77c46la 77 inc ps5 cd edition iphone 15 pro max
Meslek
Öğrenci
Logitech G733'ten bir beyaz bir siyah kulaklıgım var. Siyah olanın donglesi kayboldu ve onu kullanamıyorum. Yeni dongle nereden alabilirim veya temin edebilirim? Link bırakırsanız sevinirim.

Desteğe yazmalısınız.
destek dediğin şey canlı destekse yazıyorum ne dediğini anlamadım diyor. Bot nasıl yardım edecek ki bana ? Ulaşabileceğim bir epostaları falan yok mu

Destek dediğin şey canlı destekse yazıyorum ne dediğini anlamadım diyor. Bot nasıl yardım edecek ki bana? Ulaşabileceğim bir e-postaları falan yok mu?
Zaten işiniz botla olmayacak. Bot’un bütün sorduklarını red kelimeleri seçin yani “Diğer.” “Hayır.”. Ondan sonra insan biri ile konuşursunuz yada e-posta üzerinden iletişime geçerler.

Zaten işiniz botla olmayacak. Bot’un bütün sorduklarını red kelimeleri seçin yani “Diğer.” “Hayır.”. Ondan sonra insan biri ile konuşursunuz yada e-posta üzerinden iletişime geçerler.
bot bana soru sormuyor ki sohbete basıyorum sağ alttaki canlı desteğe yönlendiriyor beni. Senin söylediğin o destek nerede tam olarak link var mı acaba

Konuşma kısmında ilk olarak “Hi” veya “Merhaba” yazın, sonra temsilci yazın > ürün sorununuzu yazın “Dongle” yazsanız yeter önemli değil orası > makale önerir orada bazır seçeneklerden “Hayır, temsilciye bağlanmak istiyorum.” Tıklayın.

Çözüm
Konuşma kısmında ilk olarak “Hi” veya “Merhaba” yazın, sonra temsilci yazın > ürün sorununuzu yazın “Dongle” yazsanız yeter önemli değil orası > makale önerir orada bazır seçeneklerden “Hayır, temsilciye bağlanmak istiyorum.” Tıklayın.

Çok teşekkür ederim. 2-3 saatte hallettim Allah razı olsun.

bugün elime ulaştı da bir türlü dongleyi adapte edemedim kulaklığıma. Ne yapmam gerekiyor bir bilgin var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı