logitech G733 Black 7.1 Surround Rgb Mikrofonlu Lightspeed Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı 981-000864 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
İyi günler bu kulaklığı aldım. Driver ini nereden indirebilirim? Logitech'in sitesine ve Microsoft stor a baktım ancak bulumadım. Linkini veya indirme yerini söyler misiniz?
Fare, klavye, kulaklık, hoparlör ve web kamerası ayarlarınızı özelleştirmenizi ve optimize etmenizi sağlayan gelişmiş oyun yazılımı G HUB ile Logitech G oyun donanımınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın. Diğer oyuncuların profillerini indirin, kendi profilinizi oluşturun ve çok daha fazlasını...
Fare, klavye, kulaklık, hoparlör ve web kamerası ayarlarınızı özelleştirmenizi ve optimize etmenizi sağlayan gelişmiş oyun yazılımı G HUB ile Logitech G oyun donanımınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın. Diğer oyuncuların profillerini indirin, kendi profilinizi oluşturun ve çok daha fazlasını...