BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Selam. Geçtiğimiz pazar Logitech G733 k/da modelini satın aldım tavsiyeler üzerine fakat Discord'da arkadaşlarım vs. sesime bayağı kötü diyorlar. Güzel bir ayar önerebilir misiniz rica etsem. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Selam. Geçtiğimiz pazar Logitech G733 k/da modelini satın aldım tavsiyeler üzerine fakat Discord'da arkadaşlarım vs. sesime bayağı kötü diyorlar. Güzel bir ayar önerebilir misiniz rica etsem.
okanergun Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 25 Mayıs 2023 #2 Ses olayını çözebildiniz mi?
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 okanergun dedi: Ses olayını çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... O kulaktan sonra 2 farklı kulaklık değiştim, şu an elimde mevcut değil. Yani sorunum çözülmedi.
okanergun dedi: Ses olayını çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... O kulaktan sonra 2 farklı kulaklık değiştim, şu an elimde mevcut değil. Yani sorunum çözülmedi.