emre_nothing Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Logitech G733 kulaklığımın mikrofonu bir anda gitti, mikrofonu açıyorum açtığım gibi kapanıyor ve karşı tarafa kesinlikle ses gitmiyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Logitech G733 kulaklığımın mikrofonu bir anda gitti, mikrofonu açıyorum açtığım gibi kapanıyor ve karşı tarafa kesinlikle ses gitmiyor. Ne yapmalıyım?
Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.932 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 emre_nothing dedi: Logitech G733 kulaklığımın mikrofonu bir anda gitti, mikrofonu açıyorum açtığım gibi kapanıyor ve karşı tarafa kesinlikle ses gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Garanti.
emre_nothing dedi: Logitech G733 kulaklığımın mikrofonu bir anda gitti, mikrofonu açıyorum açtığım gibi kapanıyor ve karşı tarafa kesinlikle ses gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Garanti.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.464 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 emre_nothing dedi: Logitech G733 kulaklığımın mikrofonu bir anda gitti, mikrofonu açıyorum açtığım gibi kapanıyor ve karşı tarafa kesinlikle ses gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazenlerı yazılımsal bir sorunda olabiliyor başka bir cihazda dene, eğer sorun yazılımsal değilse garanti.
emre_nothing dedi: Logitech G733 kulaklığımın mikrofonu bir anda gitti, mikrofonu açıyorum açtığım gibi kapanıyor ve karşı tarafa kesinlikle ses gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazenlerı yazılımsal bir sorunda olabiliyor başka bir cihazda dene, eğer sorun yazılımsal değilse garanti.
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.387 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #4 Mikrofonu kulaklıktan çıkarıp yeniden tak (G733'ün mikrofonu çıkarılabilir).Başka bir PC'ye takıp mikrofon çalışıyor mu test et. Çalışıyorsa sorun yazılımda. Çalışmıyorsa mikrofon hasarlı olabilir - G HUB'ı aç. G733'ü seç > "Mikrofon" sekmesine git. Blue VO! CE açık mı? Kapatıp dene. "Mikrofonu otomatik kapat" gibi bir ayar varsa onu da kapat. Mikrofon seviyesi %100 mü? Kontrol et. G HUB'ı kaldırıp tekrar kurmak bazen çözüm olabiliyor. Bunları dener misiniz hocam?
Mikrofonu kulaklıktan çıkarıp yeniden tak (G733'ün mikrofonu çıkarılabilir).Başka bir PC'ye takıp mikrofon çalışıyor mu test et. Çalışıyorsa sorun yazılımda. Çalışmıyorsa mikrofon hasarlı olabilir - G HUB'ı aç. G733'ü seç > "Mikrofon" sekmesine git. Blue VO! CE açık mı? Kapatıp dene. "Mikrofonu otomatik kapat" gibi bir ayar varsa onu da kapat. Mikrofon seviyesi %100 mü? Kontrol et. G HUB'ı kaldırıp tekrar kurmak bazen çözüm olabiliyor. Bunları dener misiniz hocam?