Çözüldü Logitech G733 mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Randomy

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar benim mikrofon oyun oynarken bir anda gitti ve şu an mikrofondan ses gelmiyor hiçbir türlü ne yapabiliriz?
Kulaklık Logitech G733.

Çözüm
Kulaklığın kapağını açıyorsun küçük bir tuş var oraya basınca sıfırlanıyor.

Mikrofon girişinde toz olmuş olabilir mi ya da zarar gelmiş olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.50 saniyede gösteriyor hocam.

Teşekkür ederim.
Hocam sorun şu anda düzeldi.
Şöyle çözüldü: Ayarlar>sistem>kurtarma>sorunları Windows Update kullanarak düzelt dedim sonra birkaç dakika süren bir güncelleme yaptım tekrar bilgisayarımı açınca mikrofonu test ettim ve çalışıyor.

Mikrofonun sessiz modda olmadığından emin ol G733'te genellikle bir sessize alma düğmesi bulunur. Açık olduğundan emin olun.​

Varsayılan cihazı ayarlayın:
Windows: Sağ alttaki ses simgesine sağ tıklayın > "Ses Ayarları" > "Giriş Cihazı" altında Logitech G733’ü seçin.​

G733 için gerekli sürücüler Logitech G HUB üzerinden yüklenir. Yazılımı güncellediğinizden ve mikrofonun yazılım içinde devre dışı bırakılmadığından emin olun.G HUB’ı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
Bazı uygulamalar mikrofonu kullanabilir ve diğerlerine erişimi engelleyebilir.Windows: Gizlilik Ayarları > Mikrofon kısmından tüm uygulamaların mikrofon erişimini kontrol edin.
Logitech G HUB üzerinden cihazınızı sıfırlama seçeneği varsa deneyin.

Kulaklıkta mikrofon kapatma tuşu var yanlışlıkla kapatmış olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denedim de o değil gibi.

Nasıl yani hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim.
Hocam sorun şu anda düzeldi.
Şöyle çözüldü: Ayarlar>sistem>kurtarma>sorunları Windows Update kullanarak düzelt dedim sonra birkaç dakika süren bir güncelleme yaptım tekrar bilgisayarımı açınca mikrofonu test ettim ve çalışıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı