bbl4cksty Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba. G733 model kulaklığımın mikrofonu kayboldu. Garantisi devam ediyor. Acaba yeni bir mikrofonu ücretsiz alma şansım var mı biliyor musunuz? Varsa nasıl anlatabilir misiniz? İyi günler.
Merhaba. G733 model kulaklığımın mikrofonu kayboldu. Garantisi devam ediyor. Acaba yeni bir mikrofonu ücretsiz alma şansım var mı biliyor musunuz? Varsa nasıl anlatabilir misiniz? İyi günler.
Dragongamer36 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 182 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 Hayır garanti sadece tamir yapar.
bbl4cksty Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Dragongamer36 dedi: Hayır garanti sadece tamir yapar. Genişletmek için tıkla... peki yenisini nereden alabilirim bir bilgin var mı?
Dragongamer36 dedi: Hayır garanti sadece tamir yapar. Genişletmek için tıkla... peki yenisini nereden alabilirim bir bilgin var mı?
Dragongamer36 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 182 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 burdan alabilirsiniz bbl4cksty dedi: peki yenisini nereden alabilirim bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla...
burdan alabilirsiniz bbl4cksty dedi: peki yenisini nereden alabilirim bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla...
bbl4cksty Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 Dragongamer36 dedi: burdan alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Soruyu eksik sormuşum özür dilerim. Mikrofon nereden alabilirim diye soracaktım.
Dragongamer36 dedi: burdan alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Soruyu eksik sormuşum özür dilerim. Mikrofon nereden alabilirim diye soracaktım.
Dragongamer36 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 182 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 bbl4cksty dedi: Soruyu eksik sormuşum özür dilerim. Mikrofon nereden alabilirim diye soracaktım. Genişletmek için tıkla... amazon ya da aliexpress satın alabilirsiiniz fakat AliExpress farklı reng seçenekleri var.
bbl4cksty dedi: Soruyu eksik sormuşum özür dilerim. Mikrofon nereden alabilirim diye soracaktım. Genişletmek için tıkla... amazon ya da aliexpress satın alabilirsiiniz fakat AliExpress farklı reng seçenekleri var.
bbl4cksty Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #7 Dragongamer36 dedi: amazon ya da aliexpress satın alabilirsiiniz fakat AliExpress farklı reng seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Dragongamer36 dedi: amazon ya da aliexpress satın alabilirsiiniz fakat AliExpress farklı reng seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Dragongamer36 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 182 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #8 bişi değil