W Wislowa12 Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Kulaklığı daha bugün aldım. Seste hiçbir sorun yok ama mikrofonda sesim öbür tarafa gitmiyor. YouTube'dan bir sürü video izledim ama hala bir çözüm yok. Bana bir yardım edebilir misiniz?
Kulaklığı daha bugün aldım. Seste hiçbir sorun yok ama mikrofonda sesim öbür tarafa gitmiyor. YouTube'dan bir sürü video izledim ama hala bir çözüm yok. Bana bir yardım edebilir misiniz?
Çözüm armas 4 Şubat 2022 Wislowa12 dedi: O tuşa baktım ama mikrofon şu anda susturulmuş değil. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyice kontrol ettiniz mi? Çıkarıp tekrar takın bi isterseniz.
Wislowa12 dedi: O tuşa baktım ama mikrofon şu anda susturulmuş değil. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyice kontrol ettiniz mi? Çıkarıp tekrar takın bi isterseniz.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #2 Sesi alıyor ama karşıya mı gitmiyor? Bu durumda kullandığınız uygulamanın ses giriş aygıtlarını kontrol etmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Sesi alıyor ama karşıya mı gitmiyor? Bu durumda kullandığınız uygulamanın ses giriş aygıtlarını kontrol etmeniz gerek.
KS KS W Wislowa12 Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Sesi almıyor Logitech G HUB'da mikrofon testi yaptım ama beni sesimi algılamıyor. Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #4 Kulaklığınız yukarı çekili falan değil di mi? Fiziksel olarak kapatmış olabilir misiniz mikrofon susturma butonundan? Sol arka tarafta. Artı 0 Eksi
Kulaklığınız yukarı çekili falan değil di mi? Fiziksel olarak kapatmış olabilir misiniz mikrofon susturma butonundan? Sol arka tarafta.
KS KS W Wislowa12 Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #5 armas dedi: Kulaklığınız yukarı çekili falan değil değil mi? Fiziksel olarak kapatmış olabilir misiniz mikrofon susturma butonundan? Sol arka tarafta. Genişletmek için tıkla... Hayır kulaklık kapalı olsaydı uygulamadan görebilirdim ama açık şu an. Artı 0 Eksi
armas dedi: Kulaklığınız yukarı çekili falan değil değil mi? Fiziksel olarak kapatmış olabilir misiniz mikrofon susturma butonundan? Sol arka tarafta. Genişletmek için tıkla... Hayır kulaklık kapalı olsaydı uygulamadan görebilirdim ama açık şu an.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #6 Mikrofonu susturma tuşu var ondan bahsediyorum kapatmak değil. Artı 0 Eksi
KS KS W Wislowa12 Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #7 armas dedi: Mikrofonu susturma tuşu var ondan bahsediyorum kapatmak değil. Genişletmek için tıkla... O tuşa baktım ama mikrofon şu anda susturulmuş değil. Artı 0 Eksi
armas dedi: Mikrofonu susturma tuşu var ondan bahsediyorum kapatmak değil. Genişletmek için tıkla... O tuşa baktım ama mikrofon şu anda susturulmuş değil.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #8 Wislowa12 dedi: O tuşa baktım ama mikrofon şu anda susturulmuş değil. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyice kontrol ettiniz mi? Çıkarıp tekrar takın bi isterseniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Wislowa12 dedi: O tuşa baktım ama mikrofon şu anda susturulmuş değil. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyice kontrol ettiniz mi? Çıkarıp tekrar takın bi isterseniz.
KS KS W Wislowa12 Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #9 armas dedi: Mikrofonu iyice kontrol ettiniz mi? Çıkarıp tekrar takın bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu tam takmamışım şimdi oldu yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
armas dedi: Mikrofonu iyice kontrol ettiniz mi? Çıkarıp tekrar takın bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu tam takmamışım şimdi oldu yardımınız için teşekkürler.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #10 Çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın. İyi Sosyaller Artı 1 Eksi