Logitech G733 nasıldır?

• Konuyu başlatan b3koo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.176

b3koo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde Corsair Void Elite kulaklığımı sattım ve yeni bir kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Biraz araştırmamada G733'e rastladım. Forumda bu kulaklıktan alan kullanmış deneyimlemiş olan bir arkadaşım var mı? Varsa bana bilgi verebilirse çok sevinirim.

1000-1500 fiyat bandında kablosuz önerebileceğiniz kulaklık varsa değerlendirmekte isterim.

Arkadaşlar merhaba, elimde Corsair Void Elite kulaklığımı sattım ve yeni bir kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Biraz araştırmamada G733'e rastladım. Forumda bu kulaklıktan alan kullanmış deneyimlemiş olan bir arkadaşım var mı? Varsa bana bilgi verebilirse çok sevinirim.

1000-1500 fiyat bandında kablosuz önerebileceğiniz kulaklık varsa değerlendirmekte isterim.

Hocam aldıysanız bilgi verir misiniz?

Ben kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntısı USB alıcısını kaybedersen sana yenisini vermiyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı