Logitech G733 RGB aydınlatması nasıl kapatılır?

mustafas03

Kilopat
Daha fazla  
Logitech G733 kulaklığım var. Bilgisayar açıldıktan sonra 1-2 dakika içinde G HUB uygulaması başlayınca RGB aydınlatma sönüyor G HUB üzerinden ışıklandırmayı kapattığım için. Fakat bilgisayarı kapattığım anda RGB tekrar yanıyor ve hiç sönmüyor. Bunun çözümü nedir? Bilgisayarı açtığımda da G HUB uygulaması başlayana kadar ışıkları sönmüyor. Kulaklığın içinde ayarları hafızada tutan bellek yok mu? BIOS ayarlarımdan ErP enabled+S5 fakat sorunun onda olduğunu düşünmüyorum çünkü Razer Blackwidow V3 klavyem var, bilgisayarı kapattıktan sonra ışığı yanmıyor.

Kulaklık dongle a bağlı olmadığı her zaman ışıkları yanacaktır onu kapatmanız mümkün değil. Ayrıca kulaklıkta kayıt tutan hafıza belleği var mesela dongle ı telefona taktığınız zaman ışıkları söner. Çünkü siz bilgisayardan daha önceden programından rgb ışıklarını kapatmıştınız. Ama kulaklık dongle ile bağlantısı olmadığı her zaman ışıkları yanar.

İfadeler: fiu

Hocam tezinizi şöyle çürüteyim kulaklığı telefonuma da bağlıyorum dongle ile fakat ışıkları yine yanmaya devam ediyor. Manuel kapatmanın da bir yöntemi olmalı. Mikrofon kapatma tuşuna 4-5 sn basılı tutuyorum fakat yine tepki yok.

Hocam aynı kulaklığı bende kullanıyorum neredeyse 6 ay oldu. Kulaklığın ışıklarını kapatmanın bir yolu yok gördüğüm kadarıyla. Ayrıca benim g hub programımdan da ışıkları kapalı olacak şekilde ayarlı. Dongle ı telefonuma taktığım zaman ve bağlanıp müzik veya video izlediğim zaman ışıkları kapanıyor.

Hocam demekki siz de benimle aynı sorunu yaşıyorsunuz ama farkında değilsiniz. Arkadaşımda da G733 var ona da sordum ve ışıklarını 1 kez kapalı olarak ayarladığını ve sonra ne bilgisayar açıkken ne de bilgisayar kapalıyken ışıklarının yandığını söylüyor. Aksi taktirde çok mantıksız zaten. Ben kulaklığı kullanırken ışıklarını kapatacağım sadece ses ve mikrofon şarj yiyecek, bilgisayarı kapatıp kulaklığı çıkaracağım ışıkları yanacak ve şarj tükecek.

Hocam ben sorun olduğunu sanmıyorum bu kulaklığı böyle üretmiş firma. Zaten çok fonksiyonel bir kulaklık değil logitech direkt gaming odaklı kurmuş kulaklığı. Öyle olmasaydı kulaklığa bluetooth eklerlerdi. Kulaklık direkt bilgisayara tak çalıştır kullan mantığıyla tasarlanmış. Dediğinize katılıyorum bende keşke bu kadar saçma üretilmiş olmasaydı. Bir steelseries veya razer gibi olsaydı iyidi.

Hocam dediğim gibi arkadaşımla görüştüm ve ışıklarını bir kez kapattığını ardından tekrar açılmadığını söylüyor ve 2 yıldır falan kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…