eserfvn Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 35 12 Eylül 2024 #1 Yeni aldım her 4 dakikada bir ses bozuluyor. Cızırtı gelıyor. (İsteyene sesi gönderebilirim.)
yusufbaker Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editörü 20 Kasım 2024 #2 eserfvn dedi: Yeni aldım her 4 dakikada bir ses bozuluyor. Cızırtı gelıyor. (İsteyene sesi gönderebilirim.) Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözüme kavuşturabildiniz mi aynen bu sorunu bende yaşıyorum çünkü..
eserfvn dedi: Yeni aldım her 4 dakikada bir ses bozuluyor. Cızırtı gelıyor. (İsteyene sesi gönderebilirim.) Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözüme kavuşturabildiniz mi aynen bu sorunu bende yaşıyorum çünkü..
eserfvn Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 35 20 Kasım 2024 #3 yusufbaker dedi: Merhaba, sorunu çözüme kavuşturabildiniz mi aynen bu sorunu bende yaşıyorum çünkü.. Genişletmek için tıkla... başka bir usb girişine taktım duzeldi
yusufbaker dedi: Merhaba, sorunu çözüme kavuşturabildiniz mi aynen bu sorunu bende yaşıyorum çünkü.. Genişletmek için tıkla... başka bir usb girişine taktım duzeldi
yusufbaker Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editörü 21 Kasım 2024 #4 eserfvn dedi: başka bir usb girişine taktım duzeldi Genişletmek için tıkla... Maalesef bende denedim fakat çözülmedi aynı şekilde sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum..
eserfvn dedi: başka bir usb girişine taktım duzeldi Genişletmek için tıkla... Maalesef bende denedim fakat çözülmedi aynı şekilde sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum..
eserfvn Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 35 21 Kasım 2024 #5 yusufbaker dedi: Maalesef bende denedim fakat çözülmedi aynı şekilde sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... hepsine tek tek dene
yusufbaker dedi: Maalesef bende denedim fakat çözülmedi aynı şekilde sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... hepsine tek tek dene
yusufbaker Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editörü 21 Kasım 2024 #6 eserfvn dedi: hepsine tek tek dene Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim yine aynı
eserfvn Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 35 22 Kasım 2024 #7 yusufbaker dedi: Hepsini denedim yine aynı Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin kasa sıcak oluyor mu?
yusufbaker dedi: Hepsini denedim yine aynı Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin kasa sıcak oluyor mu?
yusufbaker Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editörü 9 Nisan 2025 #8 eserfvn dedi: Kolay gelsin kasa sıcak oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor