Logitech G733 USB ile laptopta çalışır mı?

aksakallgokay

Femtopat
Daha fazla  
Logitech G733 Lila rengini almayı düşünüyorum.
Acaba laptopa USB'sini takınca kulaklık PC'lerdeki gibi çalışır mı? Herhangi bir sorun yaratır mı?
Ayrıca deneyimleyen varsa da mikrofonu nasıl? İzlediğim videolardan mikrofonu konuşanın gerçek sesine benzer geliyor. Ayrıca arkadaşımda var aynı kulaklık ve gerçek sesiyle birebir aynı. Yardımcı olur musunuz?

Sorun olmadan çalışır.

Unutmuşum deneyimlemiştim mikrofonu harici bir mikrofon kadar olmasa da gayet başarılı.
teşekkür ederim. peki sence g733 vs artics9 vs blackshark v2 vs cloud 2 bunlar arasından hangisi en iyisidir. bunu yeni konu olarak da açıcam sana sormak da istedim. bana hem miktofon olarak hem de ses olarak sıralayabilir misin. bilgisayarda tek yaptığım oyun oynamak valorant fortnite cs go gibi. ve müzik dinliyip discordda takılmak.

Bu kulaklıklardan ne yazık ki sadece ikisini kullanma fırsatım oldu. G733 ve Cloud 2. onlar hakkında görüşlerimi paylaşacak olursam. G733 Cloud2'ye göre bence daha iyi. Gerek hafifliğiyle gerek ses kalitesiyle. Ben daha başarılı buldum ses kalitesini ama Cloud2 de kötü bir kulaklık değil. Mikrofonu tam olarak yorumlayamayacağım çünkü Cloud 2'nin mikrofonunu karşı taraftan duydum fakat G733'ün duymadım. Ama arkadaşlarım ikisinin de mikrofon kalitesinden memnun Artics 9 da gayet iyi ama kalitesini bizzat kendi ağzımdan yorumlayamam çevremden duyduğum kadarıyla söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…