tanbuga Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 Sizce hangisini almak daha mantıklı? Eğer daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir kulaklık varsa önerirseniz sevinirim. Oyun oynarken kullanacağım. Son düzenleme: 26 Nisan 2022
Sizce hangisini almak daha mantıklı? Eğer daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir kulaklık varsa önerirseniz sevinirim. Oyun oynarken kullanacağım.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 26 Nisan 2022 #2 Steelseries arctis 7 kullanılıyorum gayet memnunum. 7+ ile arasında pek fark yok. Aynı zamanda G733’ün beyaz olanından almak istiyorum beyaz setim için. Arctis 7+ öneririm.
Steelseries arctis 7 kullanılıyorum gayet memnunum. 7+ ile arasında pek fark yok. Aynı zamanda G733’ün beyaz olanından almak istiyorum beyaz setim için. Arctis 7+ öneririm.
B Berkay_00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 513 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #3 Atalayq dedi: SteelSeries Arctis 7 kullanılıyorum gayet memnunum. 7+ ile arasında pek fark yok. Aynı zamanda G733'ün beyaz olanından almak istiyorum beyaz setim için. Arctis 7+ öneririm. Genişletmek için tıkla... Arctis 7 ile 7+ arasındaki fark nedir tam olarak?
Atalayq dedi: SteelSeries Arctis 7 kullanılıyorum gayet memnunum. 7+ ile arasında pek fark yok. Aynı zamanda G733'ün beyaz olanından almak istiyorum beyaz setim için. Arctis 7+ öneririm. Genişletmek için tıkla... Arctis 7 ile 7+ arasındaki fark nedir tam olarak?