m.b.a.92 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Merhaba, 4000-7000 fiyat aralığında oyun için kablosuz kulaklık bakıyordum. Bu üçü dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha iyi ve alınır ya da sizin başka öneriniz var mı? -SteelSeries Arctis 7+ -SteelSeries Arctis Nova 5 -Logitech G733.
Merhaba, 4000-7000 fiyat aralığında oyun için kablosuz kulaklık bakıyordum. Bu üçü dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha iyi ve alınır ya da sizin başka öneriniz var mı? -SteelSeries Arctis 7+ -SteelSeries Arctis Nova 5 -Logitech G733.
montyxs Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #2 Nova 5 aldım iadeye yolladım hocam. İade onaylanırsa Nova 7 almayı planlıyorum, istiyorsanız siz de bi bakın.
Nova 5 aldım iadeye yolladım hocam. İade onaylanırsa Nova 7 almayı planlıyorum, istiyorsanız siz de bi bakın.
m.b.a.92 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 montyxs dedi: Nova 5 aldım iadeye yolladım hocam. İade onaylanırsa Nova 7 almayı planlıyorum, istiyorsanız siz de bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün listeye onu da ekledim galiba onu alacağım gibi duruyor. Alırsanız yazar mısınız?
montyxs dedi: Nova 5 aldım iadeye yolladım hocam. İade onaylanırsa Nova 7 almayı planlıyorum, istiyorsanız siz de bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün listeye onu da ekledim galiba onu alacağım gibi duruyor. Alırsanız yazar mısınız?