T Turand Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar bu üç kulaklık arasında kaldım. Sizce teknik özellik bakımından hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar bu üç kulaklık arasında kaldım. Sizce teknik özellik bakımından hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz?
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.465 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer İstanbul 18 Ağustos 2025 #2 Cloud 3 Wireless.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2025 #3 Üçü arasında Cloud 3. Uzak durulması gereken Razer. İmkan varsa HS80 Max de bakabilirsiniz.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #4 Turand dedi: Arkadaşlar bu üç kulaklık arasında kaldım. Sizce teknik özellik bakımından hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ses kasma ve sağlamlık olarak Cloud 3. Günlük kullanım + Mikrofon için Razer. Logitech yüzüne bile bakılmaz.
Turand dedi: Arkadaşlar bu üç kulaklık arasında kaldım. Sizce teknik özellik bakımından hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ses kasma ve sağlamlık olarak Cloud 3. Günlük kullanım + Mikrofon için Razer. Logitech yüzüne bile bakılmaz.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2025 #5 GRKM DUMAN dedi: Ses kasma ve sağlamlık olarak Cloud 3. Günlük kullanım + Mikrofon için Razer. Logitech yüzüne bile bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Razer günlük kullanıma da gelmez. Kronik menteşe kırılma sorunu var. Mikrofon olarak en iyisi Razer dediğiniz gibi.
GRKM DUMAN dedi: Ses kasma ve sağlamlık olarak Cloud 3. Günlük kullanım + Mikrofon için Razer. Logitech yüzüne bile bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Razer günlük kullanıma da gelmez. Kronik menteşe kırılma sorunu var. Mikrofon olarak en iyisi Razer dediğiniz gibi.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #6 Berkay Çobanoğlu dedi: Razer günlük kullanıma da gelmez. Kronik menteşe kırılma sorunu var. Mikrofon olarak en iyisi Razer dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Menteşe kırılma sorunu var o yüzden zaten sağlamlık olarak HyperX'dedim ama hiç sorun yaşamadan yıllarca kullanan insan da var açıkçası.
Berkay Çobanoğlu dedi: Razer günlük kullanıma da gelmez. Kronik menteşe kırılma sorunu var. Mikrofon olarak en iyisi Razer dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Menteşe kırılma sorunu var o yüzden zaten sağlamlık olarak HyperX'dedim ama hiç sorun yaşamadan yıllarca kullanan insan da var açıkçası.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2025 #8 GRKM DUMAN dedi: Menteşe kırılma sorunu var o yüzden zaten sağlamlık olarak HyperX'dedim ama hiç sorun yaşamadan yıllarca kullanan insan da var açıkçası. Genişletmek için tıkla... O arkadaşlar nasıl kullanıyor akıl sır erdiremiyorum 7 ayda 2 kere menteşe kırılması yaşayan biri olarak.
GRKM DUMAN dedi: Menteşe kırılma sorunu var o yüzden zaten sağlamlık olarak HyperX'dedim ama hiç sorun yaşamadan yıllarca kullanan insan da var açıkçası. Genişletmek için tıkla... O arkadaşlar nasıl kullanıyor akıl sır erdiremiyorum 7 ayda 2 kere menteşe kırılması yaşayan biri olarak.
T Turand Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #9 Müzik performansı Cloud 3 de çok mu kötü ortalama mı?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #10 Turand dedi: Müzik performansı Cloud 3 de çok mu kötü ortalama mı? Genişletmek için tıkla... Kötü. Müzik dinlerken veya Dizi film izlerken cidden sesler 50TL'lik BİM kulaklığı gibi hissettirir.
Turand dedi: Müzik performansı Cloud 3 de çok mu kötü ortalama mı? Genişletmek için tıkla... Kötü. Müzik dinlerken veya Dizi film izlerken cidden sesler 50TL'lik BİM kulaklığı gibi hissettirir.