Jimmy Hopkins
Hectopat
Hocam oyun ve müzik için alınır mı? Çoğunlukla rekabetçi oyunlar ve müzik dinliyorum. Bu kulaklık beklentilerimi karşılar mı acaba?
G Pro X almayı ben de düşünüyorum. G Pro X 2 için bu kadar fark değer mi ?G Pro X kullanıyorum, ses kalitesi ve konforu mükemmel. Almayı düşünüyorsanız G Pro X önerebilirim.
Evet başlıkta dediğim gibi, G735 kulaklık hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kısa bir süre kullandım Sattım. Ürünle ilgili yazdıklarım burada.Hocam aynı kulaklığı bende düşünüyorum fakat sararma olur mu diye düşünmüyor değilim.
Kısa bir süre kullandım sattım. Ürünle ilgili yazdıklarım burada.
İnceleme: Logitech G735
Cumartesi günü MediaMarkt'an 5 bin TL'ye aldım. Bugün 3. gün ve bugün yaklaşık 4-5 saat bir şehir dışına yolculuk yaptım. Sabah 10:30'da açtım kulaklığı, pil yüzde 95'ti ve an itibari ile 18:51'de pil şarjı 70 kaldı yani bence pil performansı oldukça iyi. G HUB programı ile EQ ve RGB ayarlarını...www.technopat.net
Şu anda 2 yıldır pc ve mobilde sadece jabra elite 3 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum. İhtiyaç olursa artık bakacağız duruma göre.Şu an ne kullanıyorsunuz hocam.
Şu anda 2 yıldır PC ve mobilde sadece Jabra Elite 3 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum. İhtiyaç olursa artık bakacağız duruma göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.