whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2019 #1 Selam forumun sakin insanları sizce hangisi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 20 Ağustos 2019 #2 Romer-G switchler dayanıklı değil ve mekanik hissiyatından uzak o yüzden Cherry MX Red almanızı öneririm. Tam olarak bütçeniz nedir? Strafe stokları kalmadı.
Romer-G switchler dayanıklı değil ve mekanik hissiyatından uzak o yüzden Cherry MX Red almanızı öneririm. Tam olarak bütçeniz nedir? Strafe stokları kalmadı.
whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2019 #3 Sylveon dedi: Romer-G switchler dayanıklı değil ve mekanik hissiyatından uzak o yüzden Cherry MX Red almanızı öneririm. Tam olarak bütçeniz nedir? Strafe stokları kalmadı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşla takasa giriyoruz.
Sylveon dedi: Romer-G switchler dayanıklı değil ve mekanik hissiyatından uzak o yüzden Cherry MX Red almanızı öneririm. Tam olarak bütçeniz nedir? Strafe stokları kalmadı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşla takasa giriyoruz.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 20 Ağustos 2019 #4 Tam olarak anladım ama eğer sizde G810 varsa takas edin fakat Strafe sizde ise takas etmeyin.
whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2019 #5 Sylveon dedi: Tam olarak anladım ama eğer sizde G810 varsa takas edin fakat Strafe sizde ise takas etmeyin. Genişletmek için tıkla... Strafe'e sahip olan arkadaşımın bilek desteği yok bunun orjinal bilek desteğini nerden alabilirim whamilya dedi: Strafe'e sahip olan arkadaşımın bilek desteği yok bunun orjinal bilek desteğini nerden alabilirim Genişletmek için tıkla... @Sylveon Son düzenleme: 20 Ağustos 2019
Sylveon dedi: Tam olarak anladım ama eğer sizde G810 varsa takas edin fakat Strafe sizde ise takas etmeyin. Genişletmek için tıkla... Strafe'e sahip olan arkadaşımın bilek desteği yok bunun orjinal bilek desteğini nerden alabilirim whamilya dedi: Strafe'e sahip olan arkadaşımın bilek desteği yok bunun orjinal bilek desteğini nerden alabilirim Genişletmek için tıkla... @Sylveon
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 20 Ağustos 2019 #6 Ayrı olarak alamazsınız ama belki servisine sorulabilir ve G810 bilek desteği olmadığı için size sıkıntı çıkarmaz.
Ayrı olarak alamazsınız ama belki servisine sorulabilir ve G810 bilek desteği olmadığı için size sıkıntı çıkarmaz.
whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2019 #7 Sylveon dedi: Ayrı olarak alamazsınız ama belki servisine sorulabilir ve G810 bilek desteği olmadığı için size sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir takas gerçekleştiriyoruz; G810, DeathAdder Chroma ben veriyorum Corsair Strafe, G300s alıyorum sizce iyi midir? Sylveon dedi: Ayrı olarak alamazsınız ama belki servisine sorulabilir ve G810 bilek desteği olmadığı için size sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... @Sylveon Son düzenleme: 20 Ağustos 2019
Sylveon dedi: Ayrı olarak alamazsınız ama belki servisine sorulabilir ve G810 bilek desteği olmadığı için size sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir takas gerçekleştiriyoruz; G810, DeathAdder Chroma ben veriyorum Corsair Strafe, G300s alıyorum sizce iyi midir? Sylveon dedi: Ayrı olarak alamazsınız ama belki servisine sorulabilir ve G810 bilek desteği olmadığı için size sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... @Sylveon
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 20 Ağustos 2019 #8 Deathadder gibi bir mousetan sonra G300S geçmek hem kötü olur hem zararlı çıkan siz olursunuz o yüzden gerek yok.
Deathadder gibi bir mousetan sonra G300S geçmek hem kötü olur hem zararlı çıkan siz olursunuz o yüzden gerek yok.