Logitech G900 Switch nereden bulunur?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba dün de mouse ile ilgili konu açtım cevap verenler için teşekkür ederim. Yeni mouse almaktan vazgeçtim olanını düzeltip onunla devam edeceğim.
Arkadaşlar G900 mouseye sahibim sağ Switch arada yarım basıyor yani basık tuttuğum zaman kendini bırakıyor. Bende düşündüm taşındım en iyisi bu iki Switch'i de değiştireyim dedim. Yurt dışın da satan çok fazla ama güvenilir kaynak neresi bu iş nasıl yapılır hiç denemedim daha önce. Teknik anlam da sorunum yok mousenin içini daha önce birçok kez açtım. Değiştirme konusun da sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Benim için önemli olan 2 tane Switch'e erişim sağlayabilmek bunları güvenli şekilde nasıl temin edebilirim acaba yardımcı olur musunuz?
Omron Micro Switch D2FC-F-K 50M (2'li Paket) Fiyatları ve Özellikleri Şöyle bir switch buldum arkadaşlar olur mu sizce ? açıklama kısmın da fare içerisin de bulunan switch in koduna bakmak vs gerekiyor diyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba dün de mouse ile ilgili konu açtım cevap verenler için teşekkür ederim. Yeni mouse almaktan vazgeçtim olanını düzeltip onunla devam edeceğim.
Arkadaşlar G900 mouseye sahibim sağ Switch arada yarım basıyor yani basık tuttuğum zaman kendini bırakıyor. Bende düşündüm taşındım en iyisi bu iki Switch'i de değiştireyim dedim. Yurt dışın da satan çok fazla ama güvenilir kaynak neresi bu iş nasıl yapılır hiç denemedim daha önce. Teknik anlam da sorunum yok mousenin içini daha önce birçok kez açtım. Değiştirme konusun da sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Benim için önemli olan 2 tane Switch'e erişim sağlayabilmek bunları güvenli şekilde nasıl temin edebilirim acaba yardımcı olur musunuz?
Omron Micro Switch D2FC-F-K 50M (2'li Paket) Fiyatları ve Özellikleri şöyle bir Switch buldum arkadaşlar olur mu sizce? Açıklama kısmın da fare içerisin de bulunan Switch'in koduna bakmak vs gerekiyor diyor.

Switch olarak bunu tercih etmeni öneririm piyasadaki en iyi mekanik Switch'ler bunlar ve havya ile lehimin varsa bunları değiştirebilirsin aklında olsun.

Switch olarak bunu tercih etmeni öneririm piyasadaki en iyi mekanik Switch'ler bunlar ve havya ile lehimin varsa bunları değiştirebilirsin aklında olsun.
Teşekkürler hocam bakayım bir.
Merhabalar fare içindeki switchin kodu ile gönderdiğiniz linkteki switchin kodu uyuyorsa switchi takabilirsin
Hocam bu ürün ile Omron Micro Switch D2FC-F-K 50M (2'li Paket) Fiyatları ve Özellikleri

Bu ürün bir birine uyuyor mu acaba ? https://www.amazon.com/Button-Switch-Replacement-Compatible-Logitech/dp/B08GLYLT6T

Eğer uyuyor ise N11 den aldığım da uyacaktır sanırım.
Hocam bu önerdiğiniz G900 de çalışyor mu acaba ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı