L Lebowsk1 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 166 Çözümler 1 19 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Kablosuz kaliteli mouse arayanlar için iyi bir firsat gibi duruyor. Tık
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 19 Mayıs 2022 #2 Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim hocalarım. Fiyatı makul seviyede + satıcının HB olması ayrı bir güzel özellik. Saygılarımla.
Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim hocalarım. Fiyatı makul seviyede + satıcının HB olması ayrı bir güzel özellik. Saygılarımla.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 19 Mayıs 2022 #3 R.B.D dedi: Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim hocalarım. Fiyatı makul seviyede + satıcının HB olması ayrı bir güzel özellik. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Kanayan gül atmamışsın inanmadım.
R.B.D dedi: Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim hocalarım. Fiyatı makul seviyede + satıcının HB olması ayrı bir güzel özellik. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Kanayan gül atmamışsın inanmadım.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 19 Mayıs 2022 #4 sivurant dedi: Kanayan gül atmamışsın inanmadım. Genişletmek için tıkla... Kalbimi kırdınız hocam. Yalandan ve sonucundan korkarım. Böyle düşünmeniz gönlümü yaraladı.
sivurant dedi: Kanayan gül atmamışsın inanmadım. Genişletmek için tıkla... Kalbimi kırdınız hocam. Yalandan ve sonucundan korkarım. Böyle düşünmeniz gönlümü yaraladı.