Logitech G910 Klavye Nasıldır?

Muhakkak ki kırılıp bundan sıkıntı çekenler olmuştur ona diyeceğim yok ama genel manada logitechin klavyelerde çok başarılı olduğunu söylüyorlar. Amazon da 89 dolara buldum g910 kafam karışık.

Romer-G switch önermem. Corsair Strafe Red alınabilir bu fiyata.

Muhakkak ki kırılıp bundan sıkıntı çekenler olmuştur ona diyeceğim yok ama genel manada logitechin klavyelerde çok başarılı olduğunu söylüyorlar. Amazon da 89 dolara buldum g910 kafam karışık.
dostum benim aldığım klavyeden alabilirsin o fiyata g.skill ripjaws klavye. 2 gün oldu elime geçeli mx switch kullanıyor. red light olanı o fiyatlarda idi en son. görünüş ve hissiyat olarakta gayet kaliteli. G910 almayı bende düşünmüştüm.

Fiyatı nedir o klavyenin.

Arkadaşın dediğine fazla takılmaya gerek yok, biraz boş konuşuyor zaten, spam yapmaktan vazgeçse keşke
Birisi herhangi bir klavye hakkında bilgi almak için soru soruyor, Cooler Master Masterkeys Pro L al cevabını yapıştırıyor her yere.
Romer-G switcher gayet hoş, ama insanlar fazla önyargılı ve bilgisiz, herkes kendini Cherry Mx diye şartlamış durumda.

Kesinlikle katılıyorum. Ben klavyeyi kullanan arkadaşlardan bilgi istedim o ladar. Kullanmıyan arladaşım niye kötüleme cihetine gider anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…