MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 8 Temmuz 2022 #1 Logitech G915 bilek desteği lazım önerilerinizi bekliyorum.
Doruk Bulut Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Dostum bilek desteği olarak ne aldın?
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 28 Haziran 2024 #3 Doruk Bulut dedi: Dostum bilek desteği olarak ne aldın? Genişletmek için tıkla... Kendi mausepad i aldım Logitech G PowerPlay Kablosuz Şarj Sistemi Logitech PowerPlay kablosuz şarj sistemi, Logitech G kablosuz oyun mouse'unuzu oyun sırasında şarj eder. Pil ömrünüzü unutun ve oynamaya odaklanın. www.logitechg.com
Doruk Bulut dedi: Dostum bilek desteği olarak ne aldın? Genişletmek için tıkla... Kendi mausepad i aldım Logitech G PowerPlay Kablosuz Şarj Sistemi Logitech PowerPlay kablosuz şarj sistemi, Logitech G kablosuz oyun mouse'unuzu oyun sırasında şarj eder. Pil ömrünüzü unutun ve oynamaya odaklanın. www.logitechg.com