MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 21 Ocak 2023 #1 Logitech G915 LIGHTSPEED Kablosuz RGB Mekanik Oyun Klavyesi G915'i satın alın. LIGHTSPEED kablosuz, yeni gelişmiş düşük profilli GL anahtarları, premium alüminyum, entegre ortam denetimleri, LIGHTSYNC RGB ve uzun pil ömrü özelliklerine sahiptir www.logitechg.com Apex Pro Mini - US 60'lık Form Faktöründe Kablolu Ayarlanabilir Anahtarlı Oyun Klavyesi tr.steelseries.com Sizce bu 2 klavyeden hangisi başarılı? Ben bunlardan birisini kullanıyorum sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Logitech G915 LIGHTSPEED Kablosuz RGB Mekanik Oyun Klavyesi G915'i satın alın. LIGHTSPEED kablosuz, yeni gelişmiş düşük profilli GL anahtarları, premium alüminyum, entegre ortam denetimleri, LIGHTSYNC RGB ve uzun pil ömrü özelliklerine sahiptir www.logitechg.com Apex Pro Mini - US 60'lık Form Faktöründe Kablolu Ayarlanabilir Anahtarlı Oyun Klavyesi tr.steelseries.com Sizce bu 2 klavyeden hangisi başarılı? Ben bunlardan birisini kullanıyorum sizin de görüşlerinizi almak istedim.