11 Ağustos tarihinde aldığım Logitech G915 X TKL klavyemin sol alt köşesinden elektrik kaçağı var. Farklı cihaz ve güç girişleriyle de denedim, sonuç aynı.
Kaçak az değil bu arada, kolumu uyuşturacak kadar fazla. Nereden anladığımı da sorarsanız kontrol kalemiyle de kontrol ettim, kaçak mevcut.
Sizce hukuki yollarla ilerlenmesi durumunda bir sonuç alınır mı yoksa garantiden sadece değişim mi talep edeyim?
Kaçak klavyede değil evde olabilir, benim de öyle bir klavyem vardı temas edince çarpıp duruyordu, sonrasında taşınma süreci oldu bu düzeldi, başka bir arkadaşın bilgisayarında dene eğer devam ediyorsa garantiye başvur Logitech garantileri iyi diye biliyorum, (gerçi klavye wirelessmiş bence sen direkt garantiye başvur).
Kaçak klavyede değil evde olabilir, benim de öyle bir klavyem vardı temas edince çarpıp duruyordu, sonrasında taşınma süreci oldu bu düzeldi, başka bir arkadaşın bilgisayarında dene eğer devam ediyorsa garantiye başvur Logitech garantileri iyi diye biliyorum, (gerçi klavye wirelessmiş bence sen direkt garantiye başvur).
Klavyenin genelinde akım yok aslında, sadece sol alt köşesinde var kontrol kalemiyle farklı cihazları da kontrol ettim bilgisayar kasası dahil kaçak yoktu. Garanti süreçleri için mediamarkta vermem lazım o da süreci çok uzatacak klavyesiz kalıyorum
Klavyenin genelinde akım yok aslında, sadece sol alt köşesinde var kontrol kalemiyle farklı cihazları da kontrol ettim bilgisayar kasası dahil kaçak yoktu. Garanti süreçleri için mediamarkta vermem lazım o da süreci çok uzatacak klavyesiz kalıyorum
MediaMarkt yerine direk Logitech'e mail at durumu bildir yani biraz kalvyesiz kalacaksın, ben Razer BW3 garantiye verdim takılı kalıyor çift basıyor diye, BW4 verdiler aynı sorun var uğraşmadım en son mesela.