Çözüldü Logitech G920 adaptörü kaç volt?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre Doğukan

Hectopat
Yer
Kayseri
Geçenlerde uyguna G920 aldım fakat adam 3V bir adaptörle verdi. Benim bildiğim direksiyon 24v ile çalışıyor altına baktım 5V'de yazıyor. 5V ile de çalıştırabilir miyim yoksa illa 24v mi gerekli?

Dosya Ekleri

• 20230321_204526.jpg
    20230321_204526.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam, ikiside farklı değerler sandım.

Hocam içinden çıktıysa extra bir adaptör gerektireceğini düşünmüyorum.
Hocam adaptör sonradan koyma kendi orjinalini bilirim, 3volt ile çalışmaz büyük ihtimalle. Benim sorum altında 5voltda yazıyor bende 24volt yerine 5voltluk bir adaptörle denesem çalışırmı, dezavantajı olurmu.

Dosya Ekleri

• 20230321_221327.jpg
    20230321_221327.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 85
Hocam adaptör sonradan koyma kendi orijinalini bilirim, 3Volt ile çalışmaz büyük ihtimalle. Benim sorum altında 5Volt'da yazıyor bende 24Volt yerine 5Volt'luk bir adaptörle denesem çalışır mı, dezavantajı olur mu?

Hocam cihaz sıfır mı? Benim G27'deki adaptör 24v ve sizinkinin şekli daha değişik.

Hocam bir de konu başındaki ilk resimdeki adaptörde 24v yazıyor, orijinal adaptörü O, 2. adaptör orijinalinden bağımsız bir şey.

Hocam cihaz sıfır mı? Benim G27'deki adaptör 24v ve sizinkinin şekli daha değişik.

Hocam bir de konu başındaki ilk resimdeki adaptörde 24v yazıyor, orijinal adaptörü O, 2. adaptör orijinalinden bağımsız bir şey.
Hocam konu başlığındaki adaptör değil dediğim gibi direksiyonun altındaki yazan gerekli voltaj değeri. 2.resim konuda bahsettiğim adamın verdiği 3 voltluk adaptör. direksiyon 2.el. Bendede Logitech DFGT ve G27 var ikiside 24V arkadaşımda g29 var oda 24V

Hocam konu başlığındaki adaptör değil dediğim gibi direksiyonun altındaki yazan gerekli voltaj değeri. 2.resim konuda bahsettiğim adamın verdiği 3 Volt'luk adaptör. Direksiyon 2.el. Bende de Logitech DFGT ve G27 var ikisi de 24v arkadaşımda G29 var oda 24v.

Hocam edebiliyorsanız iade edin, yüksek güç veya FFB kullanan yerlerde direksiyon zortlayabilir, eğer iade edemiyorsanızda o adaptörle bir deneyin sorun çıkarsa yenisini alacaksınız mecbur.

Hocam edebiliyorsanız iade edin, yüksek güç veya FFB kullanan yerlerde direksiyon zortlayabilir, eğer iade edemiyorsanızda o adaptörle bir deneyin sorun çıkarsa yenisini alacaksınız mecbur.

Hocam 2.el malzeme zaten nasıl iade edeyim. Dün gece 5V bir adaptör buldum deneyeyim dedim hiç tepki vermedi. En temizi 24vlik bir adaptör almak gibi geliyor. Şuanda Laptop adaptörü ile denedim 19.5V 6.15A sorun vermedi az oynayarak öğrenmek gerek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı