ShitShotTR Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 351 Çözümler 3 7 Ağustos 2024 #1 Selamlar. Bir direksiyon seti istiyorum. Aslında 5k-7k bantlarına da çıkabilirim ama şu an pek durumum yok. Uygun fiyata da vitesli bir G920 buldum. Aşağıda linki var sizce alınır mı? Veya öneriniz var mı? Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Arkadaşlar şimdi atarken fark ettim. Bu sadece standmış. Kusra bakmayın.
Selamlar. Bir direksiyon seti istiyorum. Aslında 5k-7k bantlarına da çıkabilirim ama şu an pek durumum yok. Uygun fiyata da vitesli bir G920 buldum. Aşağıda linki var sizce alınır mı? Veya öneriniz var mı? Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Arkadaşlar şimdi atarken fark ettim. Bu sadece standmış. Kusra bakmayın.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 7 Ağustos 2024 #2 3000₺ olan parça bu.