Logitech G920 ışığı yanıp sönüyor ve çalışmıyor

CrawLOttoman

Decapat
Sorunun adaptörde olduğunu düşünüyorum çünkü hiç ısınmıyor ve adaptörü takarken rahat girip çıkmıyor. Bağlantıda herhangi bir sıkıntı yok. Yazılım algılıyor ama direksiyon kendini test etmiyor. Aslında bir de adaptör önermeniz için açtım. Farklı bir çözüm fikriniz varsa söyleyin ya da adaptör önerin. Dandik bir adaptör almak istemiyorum.

Laptop adaptörünüz var ise onunla test edin geneli 19v 3A civarı olur test için yeterli. Alıp deneyecekseniz sahibindende yedek parça satan kişiler var onlardan orijinalini temin edebilirsiniz.

Laptop adaptörünüz var ise onunla test edin geneli 19v 3A civarı olur test için yeterli.

Çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti eskiden Gaming laptopum vardı Acer'in deneyeceğim şimdi teşekkür ederim.

Laptop adaptörünüz var ise onunla test edin geneli 19v 3A civarı olur test için yeterli. Alıp deneyecekseniz sahibindende yedek parça satan kişiler var onlardan orijinalini temin edebilirsiniz.

Adaptörü denedim ama başlığı olmuyor onun için aparat takabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…