Logitech G923 vs Thrustmaster 248

T248.

Drift için T300RS öneririm T248 geri toplamada biraz yavaş kalıyor.

Bende T300RS almayı isterdim ama bütçeyi aşıyor.

O zaman T248 G29'dan daha iyi bir seçenek olacaktır.

Anlatmak istediğim şey:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar Logitech G923 ve Thrustmaster T248 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?

T248 özelleştirme haricinde bütün özelliklerde daha iyi. Pedal seti çok büyük fark koyuyor ortaya load celliler haricinde uzun süre götürebilecek t3pm pedalları var. Shifter kulakçıkların manyetik olması iyi fakat maalesef sesli çalışacak şekilde ayarlamışlar lastik bağlayınca o sıkıntı da kalmıyor kulakçık kısmına. Alacaksan 2.el temizini almanı tavsiye ederim sıfırlar ile 2 3 kat fark var aralarında saçma derecede.

Merhaba arkadaşlar Logitech G923 ve Thrustmaster T248 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?

Ayrıca sıfır alacak paran varsa moza R3 veya R5 Bundle'lara kesinlikle göz at. Bu çarklı, kayışlılardansa dd sistemler kesinlikle daha iyi.

T248 özelleştirme haricinde bütün özelliklerde daha iyi. Pedal seti çok büyük fark koyuyor ortaya load celliler haricinde uzun süre götürebilecek t3pm pedalları var. Shifter kulakçıkların manyetik olması iyi fakat maalesef sesli çalışacak şekilde ayarlamışlar lastik bağlayınca o sıkıntı da kalmıyor kulakçık kısmına. Alacaksan 2.el temizini almanı tavsiye ederim sıfırlar ile 2 3 kat fark var aralarında saçma derecede.

Ayrıca sıfır alacak paran varsa moza R3 veya R5 Bundle'lara kesinlikle göz at. Bu çarklı, kayışlılardansa dd sistemler kesinlikle daha iyi.

Moza R3 20k şu an çok daha mantıklı bir seçenek.

Debriyaj vites vb almak isterse 30 civarına çıkacak.

İleride yine alabilir sırf G29'a debriyaj ve vites için geçilmez. ETS'de belki yeterli falan olabilir ama acc, IRacing'de ve driftte kötü deneyim elde eder. Ayrıca G29'un vitesi ve pedalları da kaliteli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı