Logitech G923 yerine T300RS GT almak

Daha fazla  
Selam, son zamanlarda direksiyon seti bakıyorum oynadığım oyunlar Assetto Corsa, Assetto Corsa competizione, F1 23, Dirt Rally, ETS 2 biraz araştırma yaptım ve pist oyunlarında genellikle T300 RS GT önerildiğini gördüm ayrıca Logitech biraz daha sesli çalışıyormuş aralarındaki en büyük farklar G923'ün dişli T300'ün çift kayışlı sistemle çalışması ve T300 RS GT'nin direksiyon değiştirebilme özelliği almaya yöneltti sizin düşünceleriniz nelerdir? İtopya'dan gidip alacağım kullanan kişiler veya deneyimi olanlar yanıtlarsa sevinirim :)

Selam, son zamanlarda direksiyon seti bakıyorum oynadığım oyunlar Assetto Corsa, Assetto Corsa competizione, F1 23, Dirt Rally, ETS 2 biraz araştırma yaptım ve pist oyunlarında genellikle T300 RS GT önerildiğini gördüm ayrıca Logitech biraz daha sesli çalışıyormuş aralarındaki en büyük farklar G923'ün dişli T300'ün çift kayışlı sistemle çalışması ve T300 RS GT'nin direksiyon değiştirebilme özelliği almaya yöneltti sizin düşünceleriniz nelerdir? İtopya'dan gidip alacağım kullanan kişiler veya deneyimi olanlar yanıtlarsa sevinirim :)
T300RS her türlü daha kaliteli zaten hocam.

T300 RS GT sahibiyim. 3 ay önce falan satın aldım. Satın almadan önce çok araştırdım. G29'un T300 RS GT'ye göre sadece 2 tane iyi yanı var.
1-tasarım
2-yanlış hatırlamıyorsam 4 tane daha fazla tuş var.
Başka hiçbir artı yönü yok. Feedback, ses, pedal kalitesi, direksiyon kalitesi ve diğer tüm şeylerde T300 RS GT eziyor.
Ayrıca, T300 RS GT kayış sesi bana terapi gibi geliyor. Sizde nasıl olur bilemem ama G29'un tak tak diye vurma sesinden bin kat iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı